26 Νοε 2017

Εκπαιδευτικές Εφαρμογές EAThink2015


http://eathink2015.org/el/eathink-app/

Παιχνίδι EAThink

To παιχνίδι EAThink είναι ενα διαδραστικό παιχνίδι που αποτελείται από 3 κεφάλαια τα οποία αντιπροσωπεύουν τα τρία θεμελιώδη στάδια της τροφικής αλυσίδας: παραγωγή, διανομή και αγορά. Μέσα από το παιχνίδι μπορείτε: (α) να καλλιεργήσετε βιολογικά προϊόντα με βιώσιμο τρόπο, αποκλείοντας τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα από το χωράφι σας, (β) να επιλέξετε φρέσκα και τοπικά προϊόντα δίκαιου εμπορίου και, τέλος, (γ) να αγοράσετε συνειδητοποιημένα επιλέγοντας βιώσιμα και υγιεινά τρόφιμα. Παίξτε για να μειώσετε το βάρος σας, ούτως ώστε το αερόστατο EAThink… να πετάξει ψηλότερα!
Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα και κάντε το αερόστατο EAThink να πετάξει ψηλά! Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι και σε συσκευές Android και iPhone.

Η πίτα της γιαγιάς

Η πίτα της γιαγιάς είναι ένα διαδραστικό παραμύθι με τις περιπέτειες ενός αγοριού ή κοριτσιού με το όνομα Ρόμπιν στη Φαγητούπολη. Ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού ψάχνει σε όλη την πόλη για να βρει τα απαραίτητα συστατικά για να φτιάξει την καλύτερη μηλόπιτα του κόσμου: από προϊόντα υγιεινά, βιώσιμα και δίκαιου εμπορίου. Στο ταξίδι αυτό, ο/η Ρόμπιν θα γνωρίσει τις αγορές των αγροτών, τα βιολογικά αγροκτήματα και τα καταστήματα δίκαιου εμπορίου. Μόλις βρει όλα τα υλικά, ο/η Ρόμπιν – με τη βοήθεια της γιαγιάς – θα φτιάξει την καλύτερη μηλόπιτα του κόσμου και θα την απολαύσει με την οικογένεια και τους φίλους του/της!
Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα και ζήστε την περιπέτεια! Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή «Η πίτα της γιαγιάς» και σε συσκευές Android και iPhone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μαθαίνω τις γωνιές του Νηπιαγωγείου...παίζοντας

http://nipiablog.blogspot.com/2018/09/blog-post_17.html