Τετάρτη, Οκτωβρίου 25, 2017

Prezi - Δημιουργία δυναμικών παρουσιάσεων - Πολύ Δυνατό!!!!

PictureTo Prezi είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο δημιουργίας δυναμικών παρουσιάσεων. To διαφορετικό στοιχείο που εισάγει το Prezi είναι ότι η παρουσίαση των ιδεών γίνεται προς όλες τις κατευθύνσεις (π.χ από τη μεγάλη ιδέα στις επιμέρους λεπτομέρειες), αποφεύγοντας τον συνηθισμένο  γραμμικό τρόπο παρουσίασης. Το Prezi δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη  να ενσωματώσει βίντεο από το Youtube, εικόνες και ήχο, αλλά και να επεξεργαστεί την παρουσίασή του ταυτόχρονα με άλλους χρήστες.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία

Το Prezi μπορεί να βοηθήσει τον εκπαιδευτικό να δημιουργήσει δυναμικές παρουσιάσεις που να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των μαθητών του. Επιπλέον, ο εκπαιδευτικός , χρησιμοποιώντας τη φαντασία του, μπορεί να μετατρέψει την την παρουσίασή του σε εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ. 

Σχόλια & Παρατηρήσεις

Την παρουσίασή που δημιουργήσατε με το Prezi μπορείτε να την "κατεβάσετε" στον υπολογιστή σας σε μορφή pdf. Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να ενσωματώσετε την παρουσίαση στην ιστοσελίδα σας.

https://www.youtube.com/watch?v=GVJcOalE23E

Παράδειγμα παρουσίσης: https://prezi.com/z-1umnzistfi/presentation/?utm_campaign=share&utm_medium=copy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Να παίξω λίγο ακόμα μαμά;

  Πριν 30 χρόνια ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (1991) διακήρυξε το παιχνίδι ως «καθολικό και αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα της παιδικής ηλικίας», η ...