Πέμπτη, Οκτωβρίου 26, 2017

Animaker: δημιουργήστε τα δικά σας βίντεο κινουμένων σχεδίων για εκπαιδευτική χρήση!!!

http://edtech.gr/animaker/

Animaker: δημιουργήστε τα δικά σας βίντεο κινουμένων σχεδίων για εκπαιδευτική χρήση.Οι ψηφιακές ιστορίες μπορούν να αποτελέσουν ένα ιδανικό εργαλείο για την κινητοποίηση των μαθητών γύρω από ένα γνωστικό αντικείμενο και την εμπλοκή τους περισσότερο με αυτό. Μέσα από αυτές μπορούμε να επεξηγήσουμε γνωστικά αντικείμενα με ευχάριστο τρόπο ενώ  η συμμετοχή των ίδιων των μαθητών στη διαδικασία προάγει την δημιουργικότητα, την φαντασία και εξασκεί τις αφηγηματικές ικανότητες τους. Η εφαρμογή Animaker είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας βίντεο στα οποία ο δημιουργός μπορεί να εισάγει κινούμενα σχέδια, μουσική, ηχητικές πληροφορίες και να εξάγει το αποτέλεσμα ως αρχείο βίντεο ή να το ενσωματώσει σε κάποια ιστοσελίδα.
Πώς λειτουργεί
Αφού κάνουμε εγγραφή στην εφαρμογή, επιλέγουμε τη δημιουργία ενός νέου βίντεο. Μπορούμε να κάνουμε χρήση ενός έτοιμου προτύπου ή να δημιουργήσουμε το βίντεο μας από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Να παίξω λίγο ακόμα μαμά;

  Πριν 30 χρόνια ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (1991) διακήρυξε το παιχνίδι ως «καθολικό και αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα της παιδικής ηλικίας», η ...