Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016

On-line εκπαιδευτικά παιχνίδια για υπολογιστές

http://www.kidmedia.gr/



On-line εκπαιδευτικά παιχνίδια για υπολογιστές, tablet και smart phone και εκπαιδευτικό λογισμικό για μικρά παιδιά
Back HomeΣτην ιστοσελίδα μας θα βρείτε δωρεάν εκπαιδευτικό λογισμικό για μικρά παιδιά και για παιδιά με ειδικές ανάγκες.Τα εκπαιδευτικά πακέτα Ενσφηνώματα 1, 2, και 3 έχουν πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια και διδακτικά εργαλεία για τα Μαθηματικά. Το "Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη" είναι μια σειρά από διασκεδαστικά παιχνίδια για την κυκλοφοριακή αγωγή και το "Μαγικό Πινέλο" θα βοηθήσει τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας στον υπολογιστή. Το "Τετράς" είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέσα από το οποίο θα ταξιδέψετε στις ομορφιές της Ελλάδας μας.
Επίσης θα βρείτε μια σειρά από εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά on-line παιχνίδια που είναι διαθέσιμα και σε tablet και σε smart phones. Τα παιχνίδια αυτά εμπλουτίζονται διαρκώς από τους εκπαιδευτικούς της Kidmedia και είναι σχετικά με τα Μαθηματικά, τη Γλώσσα, τη Μουσική και τις βασικές δεξιότητες. Ακόμη οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα βρουν μια σειρά από on-line εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά εργαλεία για να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν.Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις on-line εφαρμογές που ανεβαίνουν σταδιακά ή να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε και τα 6 διαθέσιμα εκπαιδευτικά πακέτα για Windows.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Να παίξω λίγο ακόμα μαμά;

  Πριν 30 χρόνια ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (1991) διακήρυξε το παιχνίδι ως «καθολικό και αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα της παιδικής ηλικίας», η ...